Slike za na steno

KAKOVOSTNI OKVIRJI ZA SLIKE ZA NA STENO ​

Okvirji za slike za na steno so izdelani iz kakovostnega lesa in ustrezajo zelo zahtevnim profesionalnim kakovostnim merilom. Na voljo so okvirji tako tradicionalne kot izvirne oblike, pri katerih sledimo večstoletni tradiciji ročno obdelanih letvic z zlatimi ali s srebrnimi lističi, kot tudi novi dizajni s svežimi strukturami in sodobno površinsko obdelavo.

Naše šolano osebje vam za vsako likovno delo, bodisi je to slika, fotografija, plakat, vezenina ali gobelin, po individualnem pogovoru predlaga priporočljivo opremo na osnovi estetsko zasnovanih konceptov in s poudarkom na vrednosti umetniškega dela. Okvirji za slike za na steno bodo izdelani v najkrajšem možnem času, po končanem delu vam jih bomo tudi dostavili. To velja tudi za okvir za vezenje.

SLIKE NA PLATNU SO V SVETU ZELO PRILJUBLJENE ​

Platno je vedno imelo visoko vrednost. Najbolj znana umetniška dela so nastala prav na platnu. Nekoč so bile slike na platnu domena najvišjih slojev družbe, danes pa se marsikdo, ki kupuje slike za na steno odloči prav za nakup slike na platnu, saj so po zaslugi napredne tehnologje dostopne vsakomur. Poleg ugodne cene slike na platnu odlikuje tudi hitra izdelava – reprodukcija kakšne velike slike je lahko izdelana v zelo kratkem času.

Slike na platnu predstavljajo hitro in elegantno rešitev opremljanja hodnikov, preddverja in sob hotelov, kavarn in restavracij, frizerskih in kozmetičnih salonov, poslovnih prostorov in seveda prostorov naših domov. Slika na platnu je tudi odlična izbira za darilo za vse priložnosti: poroka, rojstni dnevi, obletnice, družinska srečanja itd.

OKVIRJI ZA PLAKATE, GOBELINE IN VEZENJE

Primeren okvir predstavlja piko na i pri vsakem umetniškem delu. Pa naj bo to slika, fotografija, plakat, gobelin ali vezenina. Okvir za vezenje mora biti skrbno in premišljeno izbran, da ne zasenči vezenine, ampak jo pokaže v njeni najlepši luči.
Okvir za vezenje tako kot okvirje za slike za na steno odlikuje vrhunska kakovost izdelave. Z nami bodo vaši okvirji za slike za na steno izdelani kakovostno in hitro, predvsem pa po ugodnih cenah. Za naše okvirje za slike za na steno se odločajo likovniki, galeristi, opremljevalci prostorov, pa tudi številni posamezniki, ki se zavedajo, kaj doprinese kakovosten okvir k estetskosti dela.

Širok spekter barv, vzorcev in stilov zagotavlja, da se bo v naši ponudbi našel primeren okvir za vašo sliko kot tudi okvir za vezenje.

Obiščite nas. ​

Delovni čas

PON - PET
9:00 – 13:00

PON - ČET
15:00 – 18:00

SOB, NED in PRAZNIKI
zaprto

Kontaktirajte nas

OKVIRI V D.O.O.
Dolenjska cesta 164
1000 Ljubljana

Tel.: +386 01 427 14 20
GSM: 031 361 043

okviri@siol.net
natasa.tesar@siol.net