top of page

YEEEES, KATALOGI SO TUKAJ!

Updated: Aug 29, 2022

Rada imam kataloge. Tudi tiste, ki so še pred kratkim polnili naše nabiralnike. Prebirala sem jih zjutraj ob kavici in kasneje še v službi. To je bila vsakodnevna rutina, saj ničesar nisem želela zamuditi. Bila sem na tekočem o vseh novostih in informacij o cenah različnih izdelkov. Toda ravno ti katalogi so bili tudi moja nočna mora, kadar sem pospravljala, saj jih je bilo povsod polno. Zbirala sem jih v škatli in nato odnesla v zbirni zabojnik za papir. Ojoj, kakšna neumnost in delo po nepotrebnem.Hura za splet in spletne kataloge!


Zdaj imajo moji nabiralniki tisto čudežno nalepko, zaradi katere poštar vanje ne odloži tiskanih katalogov. Olajšanje za nabiralnik, ki ni več poln, in za poštarja zaradi lažje torbe, ne nazadnje pa je to še moj mali prispevek za ohranjanje narave. Nič ne rečem, da jih zdaj ne prebiram, samo način se je spremenil. Zdaj izdelek ali storitev poiščem na spletu.


Se tudi ti najdeš v moji zgodbi?


No, nič ne de, če je odgovor pritrdilen. Tiskane kataloge so si lahko privoščila velika podjetja, za manjša pa je bil ta strošek previsok. Tako je bilo tudi v našem podjetju Okviri V.


Ja, in zdaj najpomembnejša novica, ki izhaja iz te zgodbe. Naša široka ponudba letev in materiala za okvirjanje slik je tako obsežna, da bi bil zalogaj, finančni in tudi časovni, prevelik. Pa sem se spomnila krasne rešitve. Z našimi pomembni dobavitelji smo se dogovorili, da lahko njihove kataloge objavimo na naši spletni strani.Kataloge vzorcev letev za uokvirjanje slik smo razdelili v več podkategorij. Tako boš lahko hitreje našel okvir za svojo sliko, ogledalo ali kaj drugega.


Kataloge smo razdelili v osem kategorij:

  • Osnovni okvirji

  • Leseni okvirji

  • Baročni okvirji

  • Zlato-srebrni okvirji

  • Svetleči okvirji

  • Moderni okvirji

  • Klasični okvirji

  • Aluminijasti okvirjiNa koncu vam želimo le še veselo prebiranje, za kakršnokoli informacijo pa nas lahko pokličete na 031 361 043 ali nam pišete na mail okviri@siol.net.

102 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page