top of page

Vstopite v novi salon za okvirjanje slik Okviri V - Bevke

Dolgo smo razmišljali, kako bi lahko naš družinski posel popestrili in bili ob tem več doma.

In jeseni 2023 smo sprejeli odločitev! Zavihali smo rokave in se lotili preobrazbe našega domačega prostora v pravi salon in delavnico za okvirjanje slik.


Prva faza naše prenove je bila posvečena sprejemnici, ki je rezultat skupnega truda vseh nas. Zasnovali smo jo kot pristen dom, prepojen z domačnostjo in toplimi barvami, kjer se počutimo odlično.


Upamo, je všeč tudi vam.
Dobrodošli v našem novem salonu za okvirjanje slik Okviri V - Bevke


V novem salonu okvirjanja slik vam ponujamo izbiro med več kot 1000 vzorcev okvirjev. Naše izkušeno osebje vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri popolnega okvirja za vaše umetniško delo, ročno delo, ogledalo, predmet ali celo najljubšo majico.


Petdesetletno tradicijo okvirjanja slik prenašamo iz okvirjev Vrhunc na naše družinsko podjetje Okviri V. Sliko popeljemo od izbire okvirja do izdelave.


Poleg tega nudimo tudi nasvete o ravnanju s slikami, kako jih pravilno obesiti, kako očistiti okvirje in steklo, kako očistiti slike na platnu, kako shraniti sliko in še veliko več.


Kakšen je delovni čas salona Okviri V - Bevke?


Salon Bevke smo odprli takoj po novem letu in je odprt ob koncu tedna, in sicer ob petkih in sobotah. Obisk je mogoč le ob predhodni rezervaciji, ki jo lahko opravite preko telefonske številke 031 361 043.


Na ta način delovanja vam lahko zagotovimo individualno pozornost in skrb za vaše želje pri okvirjanju slik.


Kje se nahaja novi salon Okviri V - Bevke?


Novi salon je zasidran v idilični vasi Bevke pri Vrhniki. Z veseljem smo ga uredili tako, da je dostopen vsem iz naše širše okolice, kar vam prihrani pot v prometno Ljubljano.


Vsi, ki se odpravljate do nas iz Ljubljane, je salon oddaljen le 20 minut vožnje z avtomobilom. In še dobra novica: kmalu se bo ta čas skrajšal z ureditvijo dodatnega izvoza iz avtoceste med Brezovico in Vrhniko.


Kaj pa salon Okviri V v Ljubljani?


Salon v Ljubljani ostaja odprt nespremenjeno od ponedeljka do četrtka od 9. do 13. ure in od 15. do 18. ure. Predhodne rezervacije obiska v Ljubljani niso potrebne.


Konec tedna pa se vidimo v Bevkah ob predhodni rezervaciji termina na 031 361 043!

Okviri V - Ljubljana in Okviri V - Bevke


Vabljeni v naš salon, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega okvirja za vaše dragoceno umetniško delo ali spomin.


Naš znani logotip v obliki ovala ostaja, k imenu pa smo le dodali kraj. Tako se bomo imenovali Okvirji V - Ljubljana in Okvirji V - Bevke.


Upamo, da se vidimo še kmalu!


Salon Okviri V - Bevke smo ustvarili skrbno za vas, za ustvarjanje najlepših okvirjev za slike in spomine.


Okviri V - Ljubljana in Okviri V - Bevke


Vabljeni v naš salon, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega okvirja za vaše dragoceno umetniško delo ali spomin.


Naš znani logotip v obliki ovala ostaja, k imenu pa smo le dodali kraj. Tako se bomo imenovali Okvirji V - Ljubljana in Okvirji V - Bevke.


Upamo, da se vidimo še kmalu!Za vrhunsko okvirjanje v novem letu nas obiščite v salonu Okviri V, na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani in v novem letu tudi v Bevkah. Za več informacij nas lahko kontaktirajte: okviri@siol.net ali 031 361 043 .


86 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page