top of page

Vstopite v čarobni svet sestavljanja in okvirjanja puzzlov


Sestavljanke

V našem salonu za okvirjanje se zavedamo, da so sestavljeni puzzle več kot le izziv, ki ste ga premagali. So vaše umetniško delo, ki si zasluži čudovit okvir, da bodo vaši dosežki zasijali v polnem sijaju.


V tem blogu delimo nekaj koristnih informacij, kako pripraviti in varno pripeljati svoje puzzle, da bomo lahko iz njih ustvarili pravo umetnost brez stekla.


Prvi korak je, da si zagotovite dva malo večja kartona, kot je velikost sestavljenih puzzel. Enega boste uporabili, kot podlago, ker boste sestavljali puzzle. Drugega pa uporabite, kot vrhnjo zaščito že med samim sestavljanjem.


Zaščitna kartona boste potrebovali tudi, ko bodo puzzle sestavljene želeli uokviriti. Puzzle boste položili med kartona in ju ob straneh dobro zalepili in tako, bodo pripravljene za transport, ko se boste odločili obiskati naš salon.


Naša strokovna ekipa bo poskrbela, da bodo vaši puzzle varno in profesionalno zalepljeni na hrbtni strani, kar nam omogoča okvirjanje brez stekla.sestavljanke puzzle


Poleg tega vam bomo s strokovno svetovali pri izbiri ustrezne oblike in barve okvirja, ki bo poudaril edinstvenost vašega dela.


Pri okvirjanju sestavljenih puzzle v našem salonu se naše stranke največkrat odločijo za okvirjanje brez stekla. Zakaj?


Ker želimo ohraniti pristen občutek sestavljenega puzzla. Brez stekla lahko uživate v dotiku površine in teksture puzzla, kar ustvarja edinstveno izkušnjo.


Puzzle so plastificirane, zato jih lahko obrišemo z vlažno krpo. Obenem pa so puzzle lahke in jih lahko uokvirimo v enostaven tanek okvir, ki bo deloval kot zaključek.

Seveda, pa lahko izberete tudi med bolj širokimi in dekorativni okvirji.

Vse je odvisno od vas, kaj vam je všeč in kaj vam paše v prostor.


Uokvirjene sestavljanke puzzle

Ko bomo dokončali proces uokvirjanja, boste prejeli svoje puzzle, pripravljene za bleščečo postavitev na steni.


Vabljeni, da svoje sestavljene puzzle zaupate naši strokovni ekipi in se prepustite čarobnosti, ki jo prinaša okvirjanje brez stekla.


Ne zamudite naše posebne nagradne igre, ker bomo podarili PUZZLE 500 koščkov. Potekala bo na našem instagram profilu od torka 18. julija - 21. julija 2023. Žreb bo 24. julija 2023, nagrajenec pa bo objavljen na instagramu.Za vrhunsko okvirjanje sestavljank nas obiščite v salonu Okviri V, na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani. Za več informacij nas lahko kontaktirate: okviri@siol.net ali 031 361 043 .

58 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentarze


bottom of page