top of page

Uokvirjena ogledala so odličen dodatek za vaš dom


Uokvirjanje ogledal

Uokvirjena ogledala so res odličen dodatek za dom. Zagotavljajo praktično uporabo, saj omogočajo pogledovanje vanje, hkrati pa dodajo stilsko noto prostoru. Pri izbiri okvirjev za ogledala je pomembno upoštevati slog in vzdušje vašega doma. Okvir lahko izberete v skladu s klasičnim, sodobnim, rustikalnim ali minimalističnim stilom. Izbor materiala okvirja, kot je les ali aluminij, ter barve in vzorci okvirja vplivajo na celoten videz ogledala.


Prav tako je pomembno premisliti o velikosti ogledala in ga prilagoditi prostoru, v katerem bo nameščeno. Majhna ogledala so primerna za manjše prostore ali kot dodatek na steno, medtem ko večja ogledala lahko služijo kot središče pozornosti v večjih prostorih, kot so dnevne sobe ali spalnice.


Uokvirjena ogledala imajo številne prednosti. Poleg estetskega vidika lahko tudi povečajo svetlobo v prostoru z odbojem naravne ali umetne svetlobe. To je še posebej uporabno v prostorih z omejenim naravnim virom svetlobe. Ogledalo lahko tudi ustvari občutek globine in razširi prostor vizualno.



Ovalna ogledala


Pri nakupu uokvirjenega ogledala je priporočljivo natančno izmeriti prostor, da izberete ustrezno velikost ogledala. Na ta način se boste izognili neprimernemu izgledu ali prevelikemu ali premajhnemu ogledalu v prostoru.


V primeru, da imate težave pri izbiri pravega okvirja za vaš dom, vam svetujem, da nas obiščete v salonu Okviri V na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani, kjer vam bomo strokovnjaki pomagali pri izbiri ustreznega okvirja med številnimi možnostmi in vam nudili tudi možnost, da vzorec ogledala vzamete domov in ga primerjate s svojim prostorom.


Poleg izdelave okvirja vam ponujamo tudi kvalitetno ogledalo z debelino 4 mm v različnih barvah, kot tudi ogledala v odtenkih rjave, modre in različnih eliminiranih ogledal.



Baročna ogledala


Uokvirjena ogledala so vsestranski dodatek, ki bo popestril vaš dom in dodal eleganco ter funkcionalnost. Za več informacij nas lahko kontaktirate: okviri@siol.net ali 031 361 043 .

29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page