top of page

UOKVIRJANJE SLIK BREZ STIKOV

Updated: Aug 29, 2022V našem salonu Okviri V omogočamo uokvirjanje slik brez stikov, in to ves čas, dokler bo med nami koronavirus.


Vas zanima, kako to poteka?

Sliko, ki jo želite uokviriti, pošljete po kurirski službi na naš naslov Okviri V d.o.o., Dolenjska cesta 164, 1000 Ljubljana. Preden sliko odpošljete, jo dobro zaščitite, da bo varno prispela k nam.


Kako zavijem sliko za kurirsko službo

Če je slika, ki jo želite uokviriti, na papirju, ki še nima podokvirja, jo vložite med trši karton ali zvijte v tulec, lahko jo vstavite tudi v plastično cev, in odpošljite. Sliko na platnu pa je treba bolje zaščititi. Priporočamo, da jo s sprednje in zadnje stani obložite s kartonom in nato vse skupaj zavijete v mehurčkasto folijo.


K sliki morate priložiti svoje podatke: ime in priimek, naslov in kontaktno številko, da vas bomo lahko poklicali zaradi izbire okvirja.

Kako na daljavo izbirati okvir

Še v istem dnevu, ko bo slika prispela k nam, vas bo poklicala naša svetovalka. Pomembno je, da kar se da natančno opišete svoje želje. Za popolno prilagajanje slike z okvirjem vašemu ambientu ne bo odveč niti opis prostora, v katerem bo visela. Na podlagi pogovora vam bo svetovalka pripravila vsaj tri različice okvirjev. Fotografijo predlaganih kombinacij vam lahko pošljemo po SMS-sporočilu ali e-pošti. Z vsemi, ki imate na voljo videoklic, se lahko povežemo tudi po njem.

Kakšen je rok izdelave okvirjev

Običajen rok izdelave okvirja je približno teden dni. Naš delovni proces je zasnovan tako, da okvirje za slike, sprejete v tekočem tednu, izdelamo do četrtka prihodnjega tedna. Razumemo pa potrebe po hitrejšem roku izdelave in se jim poskušamo čim bolj prilagoditi.


Kaj pa dostava slik

Slike na vaš dom pošiljamo brezplačno. Med pošiljanjem so pred poškodbami dobro zaščitene s kartonsko embalažo (petslojna lepenka) in mehurčkasto folijo.


S kurirsko službo DPD imamo sklenjeno pogodbo. Njihovo prijazno osebje pri nas prevzame paket s slikami in ga že naslednji dan dostavi k vam. Razvito imajo dobro komunikacijo s sledenjem in obveščanjem o paketu. Če vas ni doma oziroma na naslovu za dostavo, vam bodo pošiljko pustili na dogovorjenem mestu.


Kaj pa, če se okvir ali slika med pošiljanjem poškodujeta

Do zdaj so naše pošiljke tudi večjih slik srečno prispele k našim strankam. Dopuščamo pa možnost, da se okvir med potjo poškoduje. V tem primeru ga bomo brezplačno zamenjali ali popravili.


V primeru poškodbe ali izgube slik, ki jih do zdaj sicer še ni bilo, pa, žal, odgovornosti za to ne moremo prevzeti. V tem primeru vam lahko pridemo naproti le s povračilom stroška za uokvirjanje.

Kaj narediti, če izbrani okvir ne ustreza vaši predstavi o končnem videzu slike

Ne zgodi se pogosto, da naš izdelek ne bi ustrezal predstavi o končnem videzu. Toda če z okvirjem kljub vsemu niste zadovoljni, ga zamenjamo z novim. Pri tem upoštevamo znesek že plačanega okvirja in zaračunamo le morebitno razliko do cene novega. To je naša 100 % garancija na zadovoljstvo naših storitev.


Če želite več informacij nas lahko kontaktirate preko maila okviri@siol.net ali pa nas pokličete na 031 361 043.

 

292 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page