top of page

Pregled leta 2023, vse z “naj"

Dobrodošli v našem posebnem blogu, kjer se bomo spomini, kaj smo jih skupaj ustvarili v letu 2023. Skupaj se bomo ozrli nazaj skozi leto in ponovno doživeli trenutke, ki so oblikovali to leto od edinstvenih projektov, preoblikovanj do dragocenih sprememb, ki so pustile svoj pečat.



Najnenavadnejši okvir


Projekt ustvarjen po želji naše stranke v katerem sta v velikem okvirjenem ogledalu položeni dve uokvirjeni sliki.


Sprva sem bila nekoliko zaskrbljena glede končnega videza, zato sem pozorno prisluhnila samo njenim željam. Ona je imela vizijo, jaz sem jo prenesla v natančen načrt in izbrala ustrezne materiale, moja izkušena mojstra pa sta okvir izdelala.


Do zadnjega trenutka nisem bila povsem prepričana, ali je to res tisto, kar je naša stranka želela. Vse dokler ni prišla po okvir in z nasmehom na obrazu izrazila svoje navdušenje.





Največji okvir


Največji okvir, ki smo ga izdelali, je bil tako velik, da smo ga morali sestaviti kar pri stranki doma. Gre za največje sestavljene puzzle, ki sem jih kdajkoli videla, kaj šele, da smo jih uokvirjali, saj merijo kar 320 x 155 cm. Najprej smo puzzle zalepili na trdno podlago, nato pa smo jih spretno uokvirili in postavili na steno.


To je bil resnično velik izziv, vendar smo ga s ponosom sprejeli in izvedli.






Najbolj priljubljeni okvirji 


To leto ste največkrat izbrali okvirje v svetlih barve, v barvi lesa, bele in tople srebrne barve. 


Vsak okvir, ki smo ga izdelali pri nas nosi svojo zgodbo, ki se prepleta z barvami slike, ki jo obdaja. Tukaj so trije okvirji, ki so jih naše stranke najpogosteje izbrale za svoje slike. 


Prvi je naravni leseni okvir, ki prinaša pridih topline in avtentičnosti. Drugi je bel okvir, ki ustvarja svež in moderen videz, idealen za svetlejše motive. Tretji je topla srebrna barva, ki dodaja nežen sijaj vaši umetnini.




Najbolj bran blog na spletni strani


Ni nas presenetilo dejstvo, da je ta blog o idejah za okvirjanje dresov najbolj bran blog na www.okviri.net. Če ste športni navdušenec, ne smete zamuditi članka o "Okvirjanju dresov in rekvizitov - Očarljiva dekoracija."  Več kot 225 obiskovalcev je že uživalo v navdihujočih idejah.



Naj ponudba leta 2023


Naj ponudba leta je odkritje izjemnih letev iz WPC materiala, ki so okolju prijazne, cenovno ugodne in izjemno podobne lesu. Na zalogi imamo raznolike okvirje, ki bodo zadovoljili vaše želje, hkrati pa poskrbeli za trajnost in estetiko. Vaš odziv na to ponudbo letev je bil izjemen, kljub našim začetnim dvomom.





Najpogumnejša odločitev


Najpogumnejša odločitev v letu 2023 se kaže v začetku prenove novega salona za okvirjanje slik v našem domačem kraju Bevke pri Vrhniki. S trdim delom v jesenskih mesecih smo korak bliže uresničitvi te vizije, saj nas loči le še nekaj detajlov do otvoritve salona v januarju prihodnjega leta. Odpiralni čas bo ob petkih in sobotah po predhodni rezervaciji termina, medtem ko bo salon v Ljubljani še naprej odprt od ponedeljka do četrtka.




Ob zaključku tega izjemnega leta se zahvaljujemo vsem našim strankam za neprecenljivo podporo in zaupanje.

Vaša predanost nam je omogočila doseganje najvišjih višin in pridobivanje neprecenljivih izkušenj. Hvala za najlepše trenutke, najzahtevnejše projekte in, kar je najpomembnejše, za vašo nenehno podporo. Z najboljšimi željami za srečo, zdravje in še več umetniških navdihov v prihajajočem letu 2024! 



Za vrhunsko okvirjanje v novem letu nas obiščite v salonu Okviri V, na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani in v novem letu tudi v Bevkah. Za več informacij nas lahko kontaktirate: okviri@siol.net ali 031 361 043 .


67 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page