top of page

Potujem z umetnostjo: Ustvarimo malo galerijo spominov!

Potovanja so več kot le raziskovanje novih krajev - so popotovanja skozi čas, ki nas obogatijo s nepozabnimi trenutki, doživetji in čarobnimi prizori. Neprecenljive trenutke pa lahko ujamemo v slike in iz njih ustvarimo čudovito malo galerijo, ki krasi naše domove.Galerija doma polna spominov
Galerija doma


Zbirajmo spominke

Zbirajmo edinstvene slike iz mest, ki smo jih obiskali. Vsaka slika je pripoved naše poti, odraža naša čustva in pripoveduje svojo zgodbo. Ne glede na to, ali gre za slikanje slikovitih pokrajin, živahne mestne atmosfere, lokalnih običajev ali znamenitosti, vsaka slika je dragoceni spomin na čas, ki ga želimo ohraniti za vedno.


Spominki na steni

Okvirjanje teh slik je ključno! Pravilno izbrani okvirji poudarijo lepoto in čarobnost slik, obenem pa jih tudi ščitijo pred zunanjimi vplivi. Izberimo okvirje, ki se ujemajo s slogom in barvami našega doma. Ko bomo obesili slike na steno, bomo ustvarili galerijo naših potovanj, ki bo čudovit okenček v svet, kjer se bomo lahko vsak dan vrnili k nepozabnim trenutkom in doživetjem.Spominki iz potovanj
Spominki


Umetnost v domu

Naša mala galerija ne bo le prelepo okraševala našega doma, temveč bo tudi odprta za obiskovalce. Povabimo družino in prijatelje, da se nam pridružijo na potovanju skozi naše spomine. Slike so odlična iztočnica za zanimive pogovore, deljenje doživetij in ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Ustvarimo prostor za izmenjavo zgodb, smeha in navdihujočih doživetij.


Ujeti čarobnost

Vsaka slika je ujeta čarobnost, ki nas spominja na trenutke, ko smo bili tam in zdaj jih nosimo s seboj kamorkoli gremo. Slike so kot čarobni portali, ki nas vsak dan odpeljejo na novo dogodivščino. Naj nam vsak pogled na sliko polepša dan in nas napolni z navdihom za nova potovanja.


Dom umetnosti

S pomočjo slik in okvirjev ustvarimo naš dom kot pravo zatočišče umetnosti in spominov. Naši spomini, ki jih ujamemo na slikah, se združijo s številnimi drugimi elementi, kot so suvenirji, spominki in ročno izdelani izdelki iz potovanj. Naše bivalne prostore napolnimo s pozitivno energijo, lepoto in toplino. Naš dom postane zrcalo naših potovanj in edinstvenega življenjskega stila.galerija
Galerija


Čas je, da ustvarimo čarobno malo galerijo svojih potovanj, polno dragocenih spominov in navdihujočih doživetij. Prisluhnimo pripovedi slik in dopustimo, da nas vsaka popelje na nepozabno avanturo. Potujemo skozi umetnost in doživljamo svet v vsej njegovi lepoti, ki ostaja z nami za vedno.


Za vrhunsko okvirjanje sestavljank nas obiščite v salonu Okviri V, na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani. Za več informacij nas lahko kontaktirate: okviri@siol.net ali 031 361 043 .

45 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page