top of page

Okviri V - Varuh vaših spominov

Vstopite v svet Okviri V, kjer se prepletajo strast do umetnosti, skrb za varnost in brezmejna ljubezen do slik. Za nas so slike več kot le platna in barve. So dragoceni spomini, ujeti v trenutke, ki jih želite ohraniti za vedno. 


Vsaka slika, ki nam jo zaupate, je deležna naše izjemne skrbnosti in pozornosti.
Varnost je na prvem mestu


Predstavljajte si, da vstopite v naš atelje. V rokah držite sliko, ki vam je izjemno pomembna. Morda gre za portret vašega prednika, akvarel, ki ste ga ustvarili sami, ali pa fotografijo nepozabnega potovanja. V Okvirjih V se zavedamo, da je vsaka slika edinstvena in dragocena. Zato poskrbimo za njeno varnost v vseh fazah okvirjanja.Nežne roke, brezhibna zaščita


Vašo sliko bomo sprejeli z nežnimi rokami, oblečenimi v zaščitne bombažne rokavice. Tako bomo preprečili morebitne poškodbe zaradi nečistih rok ali prstnih odtisov. Vsaka slika bo deležna skrbnega pregleda, da bomo ocenili njeno stanje in izbrali ustrezne materiale za okvirjanje.


Pritrditev brez skrbi


Uporabljamo le arhivska lepila, ki so brez kislin in ne poškodujejo papirja ali barve. Po potrebi bomo sliko pritrdili brez uporabe lepila, tako da jo boste lahko vedno nepoškodovano odstranili iz okvirja. Skrb za sliko se nadaljuje tudi po končanem okvirjanju.


Naš moto je, da lahko sliko vedno varno in nepoškodovano odstranite iz okvirja in paspartuja.

Varnost kot trdnjava


Slike hranimo v varni omari, ki je zaklenjena in odporna na vlom, nekakšen sef. Vsi prostori so opremljeni z alarmnim sistemom, ki so 24 ur na dan, 7 dni v tednu povezan s varnostno službo. 


Za slike z izjemno visoko vrednostjo se s stranko individualno dogovorimo o postopku okvirjanja. V takšnih primerih se slika po dogovoru vrne stranki v varovanje, dokler okvir ni dokončan.


Zaupajte nam svoje dragocene spomine in se prepričajte, da so v dobrih rokah.


Salon Ljubljana: Dolenjska cesta 164, Ljubljana. Od ponedeljka do četrtka od 9.00 do 13.00 in 15.00 do 18.00 ure.

Salon v Bevkah pri Vrhniki: Petek in sobota ob predhodni rezervaciji termina na telefonski številki 031 361 043.


Za več informacij nas kontaktirajte: okviri@siol.net20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page