top of page
Writer's pictureNataša Tešar

OKVIR ENAKO POMEMBEN KOT SLIKA SAMA

Updated: Aug 29, 2022



Okvir je enako pomemben kot slika sama


Slike in likovna oprema prostorov so ključnega pomena, ko želimo prostor povezati v enotno oblikovano celoto. S slikami in fotografijami ga poživimo in mu dodamo (p)osebno noto, ki ga naredi domačega.


Okvirji imajo pomembno vlogo pri opremljanju. Okvir sliko loči od okolice ter poveča užitek ob njenem opazovanju in jo seveda tudi zaščiti.


Skrbno izbran okvir se bo podal k sliki in se skupaj z njo povezal s prostorom. Okvir je lahko samo zaključek slike ali pa širši dekorativni element. Pri izbiri so pomembni prav vsi detajli, kot so oblika, barva in velikost.


Kupci se pogosto in z veseljem obrnejo na nas po strokovni nasvet glede izbire okvirja in nam zaupajo zaradi kakovostne izdelave. Z dolgoletnimi izkušnjami zagotavljamo, da bo slika dobila svoje mesto v ohišju čudovitega okvirja. Zaradi naše res bogate izbire letev se lahko poigramo in ustvarimo najrazličnejše, tudi sestavljene okvirje. Izbrani okvir nato po naročilu izdelajo naši vrhunski mojstri.


Slike lahko prehajajo celo iz generacije v generacijo, prav tako pa tudi naši okvirji.


Smo vas prepričali, da nas obiščete? Za kakršnokoli informacijo pa nas lahko pokličete na 031 361 043 ali nam pišete na mail okviri@siol.net.



54 views0 comments

Comments


bottom of page