top of page

KAKO DO NAS?

Pogosto nas stranke sprašujete, kako priti do nas. Smo na Dolenjski cesti 164 v Ljubljani.



Z obvoznice: Za vse, ki prihajate z ljubljanske obvoznice, se držite smeri Ljubljana jug, avtocesto pa zapustite na izvozu Ljubljana Rudnik. Nato se peljete po Peruzzijevi ulici do Dolenjske ceste, kjer pri semaforju zavijete levo proti centru Ljubljane. Najlažje boste k nam prišli tako, da pri naslednjem semaforju zavijete levo k stanovanjskemu bloku, kjer lahko parkirate in k nam pridete peš. Držite se Dolenjske ceste proti Dolenjski. Smo v drugi hiši ob cesti.


Iz centra: smer Rudnik, pri Rakovniku. Od prvega Petrola na Dolenjski cesti pot nadaljujete do prvega semaforja za pešce (okoli 200–300 m), takoj za njim pa je v drugi stavbi na desni strani naš salon Okviri V.


Našo stavbo boste hitro prepoznali, saj je na njenem pročelju napis z našim logotipom.



Parkirate lahko na parkirišču pred vhodom našega salona Okviri V. Parkirišče je pokrito, tako da lahko varno odložite ali prevzamete slike.


Veliko naših strank parkira tudi na pločniku ob hiši, predvsem kadar je pokrito parkirišče polno. V izognitev zapletom vas prosimo, da parkirate tako, da vaš avto ne bo na kolesarski stezi.



Na koncu vam želimo le še varno pot do nas, za kakršnokoli informacijo pa nas lahko pokličete na 031 361 043 ali nam pišete na mail okviri@siol.net.


68 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page