Okvirji za slike

OKVIRJI ZA SLIKE POUDARIJO LEPOTO SLIKE

Podjetje Okviri V d.o.o. se več kot petintrideset let ukvarja z izdelavo okvirjev za slike. V vseh teh letih smo nabrali številne izkušnje z našega področja. Prepričani smo, da boste s pomočjo naših šolanih zaposlenih dobili primeren okvir za vašo sliko.

Poleg številnih izkušenj na tem področju je naša velika prednost tudi izredna ljubezen do umetniških del. Verjamemo, da je primeren okvir za slike pika na i pri vsakem umetniškem delu. Izbran mora biti skrbno in premišljeno, da slike ne zasenči, ampak jo pokaže v njeni najlepši luči. Okvirji za slike iz naše ponudbe črpajo navdih iz starih tradicij (npr. ročno obdelane letve za okvirje z zlatimi ali s srebrnimi lističi), pa tudi iz najnovejših trendov na tem področju. Stalnica pri vseh okvirjih našega podjetja pa je vrhunska kvaliteta izdelave. Za stenske okvirje za slike iz naše bogate ponudbe se odločajo likovniki, galeristi, opremljevalci prostorov, pa tudi številni posamezniki, ki se zavedajo, kaj doprinese kvaliteten okvir k estetskosti dela.

Z NAŠO POMOČJO IZBERITE PRAVI OKVIR ZA SLIKO

Vprašanje, kakšen okvir izbrati za sliko, nikakor ni enostavno. Pravi leseni okvirji za slike so namreč ravno tisti, ki umetnino prikažejo v pravi luči. Lahko je barva le za odtenek drugačna, pa slika že ne naredi pravega vtisa. Lahko je okvir za slike le malce prevelik ali premajhen, pa slika ne pride do izraza. Ravno zato je pomembno, da so letve za okvirje primerne barve, velikost in oblike. Cena posameznega okvirja je odvisna od materiala in načina izdelave, seveda pa tudi od velikosti. V podjetju Okviri, d.o.o. ves čas skušamo najti čim boljše razmerje med ceno izdelka in njegovo kakovostjo, zato vam lahko pri nas okvir za sliko dobite izjemno ugodno.

Naše delo opravljamo predano in z mislijo na zadovoljstvo kupca. Prepričani smo, da vas bodo naše storitve prepričale, saj se bomo za vas potrudili po naših najboljših močeh. Postanite naš zadovoljen kupec z tudi obiskom naše prodajne galerije, kjer se boste lahko tudi sami prepričali, da smo pri svojem delu zares najboljši.

NOVO - BREZKONTAKTNO UOKVIRJAMO SLIKE, FOTOGRAFIJE, PLATNA, GOBELINE in PREDMETE!
Od marca 2020 naprej pa do konca epidemije bolezni COVID-19 vaša dela oskrbimo skrbno zavarovani z maskami in rokavicami za enkratno uporabo. Naš salon je sicer zaprt, a še vedno uokvirjamo in naša delavnica ne počiva.
KAKO NAM VAŠO SLIKO LAHKO DOSTAVITE?
  • PRINESETE ali
  • POŠLJETE
vašo sliko, fotografijo ali platno Z BREZPLAČNO POŠTNINO na naš naslov: Okviri V d.o.o., Dolenjska cesta 164, 1000 Ljubljana ter nam pustite KONTAKTNE PODATKE. Mi sliko VARNO in SKRBNO brezkontaktno prevzamemo.
Nato vas pokličemo po telefonu, preko MMS-a ali z videoklicem, vam svetujemo z več primeri okvirjev ter z vami izberemo končno podobo. V 1 tednu ali po želji še prej, bo vaša slika nared. Lahko vam jo brezkontaktno predamo ali dostavimo po pošti z BREZPLAČNO POŠTNINO. Za več informacij nas pokličite na 031 361 043 ali nam pišite na okviri@siol.net in našli bomo najboljšo rešitev za vas!

Delovni čas

PON - PET
9:00 – 13:00

PON - ČET
15:00 – 18:00

SOB, NED in PRAZNIKI
zaprto

Kontaktirajte nas

OKVIRI V D.O.O.
Dolenjska cesta 164
1000 Ljubljana

Tel.: +386 01 427 14 20
GSM: 031 361 043

okviri@siol.net
natasa.tesar@siol.net