Okvirjanje slik

Poleg izdelave okvirjev za slike se naše podjetje ukvarja tudi z okvirjanjem slik. To storitev za vas opravimo hitro, kvalitetno in cenovno zelo ugodno. Pri okvirjanju slik poskušamo v celoti ustreči vašim željam, nudimo pa vam tudi brezplačno svetovanje pri izbiri primernega okvirja za vašo sliko. Vsako okvirjanje slik predstavlja za nas nov izziv, ki se mu je potrebno individualno posvetiti. Prepustite se domišljiji, saj je pri nas mogoče izpolniti skorajda vse želje.

NAŠE PREDNOSTI SO VAŠE UGODNOSTI

Največja izbira okvirjev na enem mestu.
Štiridesetletna tradicija in dolgoletne izkušnje na področju okvirjanja in svetovanja.
Visoka kvaliteta dela s slikami, kakovostno okvirjanje in garancija na zadovoljstvo.
Hitra izdelava in ugodne cene.
Individualen pristop k iskanju rešitve.
Prevzem in dostava slik na vašem naslovu.
Dodatne ugodnosti za pogodbene kupce in slikarje.
Razporeditev in obešanje slik pri vas doma.

V ponudbi tudi slikarske barve in material.
NOVOSTI vsake tri mesece.

Okvirjanja sami ne jemljemo kot delo, temveč kot zadnji in edinstven pečat, ki bo še dodatno poudaril lepoto in vsebino slike. Zato lahko rečemo, da je okvirjanje slik za nas resnično velik, a prijeten iziv, ki nas vedno znova postavlja na preizkušnjo. Dovolimo si, da nas slika nagovori, da nam pripoveduje svojo zgodbo, ki jo nato ujamemo v pravi profil, saj si želimo, da bi skozi tako ujeto govorico, enako velikodušno nagovorila ostale ljubitelje umetnin.

NOVO - BREZKONTAKTNO UOKVIRJAMO SLIKE, FOTOGRAFIJE, PLATNA, GOBELINE in PREDMETE!
Od marca 2020 naprej pa do konca epidemije bolezni COVID-19 vaša dela oskrbimo skrbno zavarovani z maskami in rokavicami za enkratno uporabo. Naš salon je sicer zaprt, a še vedno uokvirjamo in naša delavnica ne počiva.
KAKO NAM VAŠO SLIKO LAHKO DOSTAVITE?
  • PRINESETE ali
  • POŠLJETE
vašo sliko, fotografijo ali platno Z BREZPLAČNO POŠTNINO na naš naslov: Okviri V d.o.o., Dolenjska cesta 164, 1000 Ljubljana ter nam pustite KONTAKTNE PODATKE. Mi sliko VARNO in SKRBNO brezkontaktno prevzamemo.
Nato vas pokličemo po telefonu, preko MMS-a ali z videoklicem, vam svetujemo z več primeri okvirjev ter z vami izberemo končno podobo. V 1 tednu ali po želji še prej, bo vaša slika nared. Lahko vam jo brezkontaktno predamo ali dostavimo po pošti z BREZPLAČNO POŠTNINO. Za več informacij nas pokličite na 031 361 043 ali nam pišite na okviri@siol.net in našli bomo najboljšo rešitev za vas!

Delovni čas

PON - PET
9:00 – 13:00

PON - ČET
15:00 – 18:00

SOB, NED in PRAZNIKI
zaprto

Kontaktirajte nas

OKVIRI V D.O.O.
Dolenjska cesta 164
1000 Ljubljana

Tel.: +386 01 427 14 20
GSM: 031 361 043

okviri@siol.net
natasa.tesar@siol.net