Okvirjanje fotografij

OKVIRJANJE VAŠIH NAJLJUBŠIH FOTOGRAFIJ

UJEMITE LEPE TRENUTKE V VEČNOST
Vsakdo od nas ima slike in fotografije, ki so nam zelo pri srcu – fotografije ljubljene osebe, hišnih ljubljenčkov, utrinkov z nepozabnih počitnic. Takšne fotografije nam ob vsakem pogledu nanje prikličejo iskren nasmeh na obraz. Da pa bodo le te zasijale v njihovi najlepši luči, se odločite za strokovno okvirjanje fotografij, ki bo še dodatno poudarilo njihovo lepoto.

Podjetje Okviri V d.o.o. iz Ljubljane se že vrsto let ukvarja z okvirjanjem fotografij in likovnih del ter izdelavo okvirjev za fotografije in slike. V naši ponudbi boste našli izjemno pester nabor najrazličnejših okvirjev. Prepričani smo, da se bo kakšen izmed njih podal tudi k vašem likovnemu delu ali fotografiji. V kolikor bi potrebovali pomoč pri izbiri pravega okvirja za sliko, vam pri tem z veseljem pomagamo. Za vsako posamezno delo poiščemo individualne rešitve. Nudimo vam nasvete, ki temeljijo na naših dolgoletnih izkušnjah, zadnjo besedo pa ima seveda vedno kupec. Svetovanje o izbiri primernega okvirja za sliko je brezplačno.

 

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA OKVIRJANJE FOTOGRAFIJ PRI PODJETJU OKVIRI V?

Menimo, da vam ponujamo kar največ za vaš denar. Naše storitve zajemajo tudi prevzem in dostavo slik na vašem naslovu ter razporeditev in obešanje pri vas doma. Celovito ponudbo s področja okvirjanja fotografij ter izdelave in prodaje okvirjev za fotografijev Ljubljani pa dopolnjujejo še dodatne ugodnosti za pogodbene kupce. Potrudili se bomo, da bo okvirjanjevaših fotografij hitro, kvalitetno in cenovno ugodno.

Naj vaši dragoceni spomini in izjemna likovna dela zasijejo v najlepši luči. S pravim okvirjem, ki se ustrezno sklada s sliko, se poudari bistvo dela, fotografije pa pridejo bolje do izraza.

Dober odnos s strankami je ena izmed prioritet našega podjetja. Trudimo se vzdrževati strokoven in korekten odnos do kupcev in jim nuditi le okvirje za slike in fotografijenajvišje kakovosti. Prepričani smo, da vas bodo strokovne storitve našega podjetja s področja okvirjanja fotografij in slik prepričale tudi za nadaljnje sodelovanje.

NOVO - BREZKONTAKTNO UOKVIRJAMO SLIKE, FOTOGRAFIJE, PLATNA, GOBELINE in PREDMETE!
Od marca 2020 naprej pa do konca epidemije bolezni COVID-19 vaša dela oskrbimo skrbno zavarovani z maskami in rokavicami za enkratno uporabo. Naš salon je sicer zaprt, a še vedno uokvirjamo in naša delavnica ne počiva.
KAKO NAM VAŠO SLIKO LAHKO DOSTAVITE?
  • PRINESETE ali
  • POŠLJETE
vašo sliko, fotografijo ali platno Z BREZPLAČNO POŠTNINO na naš naslov: Okviri V d.o.o., Dolenjska cesta 164, 1000 Ljubljana ter nam pustite KONTAKTNE PODATKE. Mi sliko VARNO in SKRBNO brezkontaktno prevzamemo.
Nato vas pokličemo po telefonu, preko MMS-a ali z videoklicem, vam svetujemo z več primeri okvirjev ter z vami izberemo končno podobo. V 1 tednu ali po želji še prej, bo vaša slika nared. Lahko vam jo brezkontaktno predamo ali dostavimo po pošti z BREZPLAČNO POŠTNINO. Za več informacij nas pokličite na 031 361 043 ali nam pišite na okviri@siol.net in našli bomo najboljšo rešitev za vas!

Delovni čas

PON - PET
9:00 – 13:00

PON - ČET
15:00 – 18:00

SOB, NED in PRAZNIKI
zaprto

Kontaktirajte nas

OKVIRI V D.O.O.
Dolenjska cesta 164
1000 Ljubljana

Tel.: +386 01 427 14 20
GSM: 031 361 043

okviri@siol.net
natasa.tesar@siol.net