Okvir za fotografijo

Okvir za sliko je dekoracija brez katere bi bile slike puste

Okvir za sliko je dekoracija, brez katere bi številna bivališča in pisarne, ki jih krasijo slike izgledale popolnoma drugače. Si predstavljate umetniška dela, kako visijo na zidovih brez okvirja za sliko? Kakšna bi bila dekorativna vrednost še tako vrhunske umetnine brez okvirja za sliko? Okvir za sliko namreč umetniško delo estetsko zaokroži in jo nevsiljivo poveže z okoljem. Prav podobno je z okvirjem za fotografijo. Mogoče si je posnetek brez okvirja za fotografijo lažje predstavljati, vendar je ta brez okvirja zgolj list papirja, ki je nalepljen na steno. Z okvirjem za fotografijo pa ta dobi povsem nove razsežnosti, saj jo okvir lepo izpostavi v prostor. V naši trgovini lahko dobite poceni okvirje za slike, okvirje za ogledala in foto okvirje. Okvirji za slike so lahko stekleni ali leseni.

Okvir za sliko zadovolji tudi zahtevne čute za estetiko

Z okvirji za slike je kot z umetniškimi deli. Nekateri jih ljubijo, nekateri jih ne marajo, nekateri so za njih nezainteresirani. Naše poslanstvo pa je, da vam izdelamo okvir za sliko, ki vas bo navdušil in navduševal vsakokrat, ko boste sliko pogledali ali ko boste pogledali okvir sam. Zelo podobno je z okvirjem za fotografijo. Ko ste fotografijo posneli, vam je ta trenutek gotovo nekaj pomenil. Če pa ste se odločili še, da boste fotografijo razvili in uokvirili, potem vam trenutek, ki ste ga ujeli v foto objektiv res veliko pomeni. Zato je prav, da je vaš okvir za fotografijo estetsko popoln in vam všečen.

 

Stekleni okvirji za slike so lepa alternativa lesenim

Čeprav niso tradicionalni kot leseni, so stekleni okvirji za slike nekaj, kar umetniški sliki iz preteklosti vdihne pridih modernosti, a hkrati izpostavi tradicijo. Stekleni okvirji za slike so trendovski in moderni, zato so primerni predvsem za sodobneje opremljena stanovanja in hiše. Steklo je čudovit material in stekleni okvirji za slike vdahnejo v sliko določeno svežino. Gre za poceni okvirje za slike, kar je gotovo dobrodošlo. Tudi okvirji za ogledala so lahko stekleni. Priporočamo vam, da se oglasite pri nas, kjer vam bomo možnosti uokvirjanja z veseljem predstavili.

Delovni čas

PON - PET
9:00 – 13:00

PON - ČET
15:00 – 18:00

SOB, NED in PRAZNIKI
zaprto

Kontaktirajte nas

OKVIRI V D.O.O.
Dolenjska cesta 164
1000 Ljubljana

Tel.: +386 01 427 14 20
GSM: 031 361 043

okviri@siol.net
natasa.tesar@siol.net