Izdelava okvirjev za slike

Vsako likovno delo ali fotografska umetnina je nekaj posebnega, zato si zasluži tudi pravi okvir. Če med različnimi okvirji za fotografije in slike, ki jih imamo na prodaj ne najdete pravega za svojo umetnino, vam je pri nas na voljo tudi izdelava okvirjev za slike. Okvirji po meri bodo zanesljivo poudarili vašo sliko ali fotografijo, ne da bi jo zasenčili.

Okvirji po meri

Izdelava okvirjev za slike je izjemna priložnost, da slike ali fotografije zasijejo v najlepši luči. Pri nas se pogosto oglasijo tako umetniki sami (slikarji, fotografi) kot tudi galeristi, notranji oblikovalci, arhitekti, pa seveda tudi lastniki različnih slik, ki vedo kako pomembna je izbira pravega okvirja. Izdelava okvirjev za slike oziroma izbira pravega okvirja se vedno začne z ogledom umetnine in s pogovorom o tem, kakšen okvir bi bil najprimernejši. Stranke imajo pogosto že zelo jasno izdelano predstavo o tem, kakšen okvir si želijo. Pogosto prav takšnega najdejo že med izdelanimi okvirji. Velikokrat pa se zgodi tudi, da med okvirji za fotografije ali slike ne najdejo takšnega, ki bi ustrezal, zato je izdelava okvirjev za slike najboljša rešitev. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali z nasveti in skupaj boste našli najboljši okvir za vašo umetnino.

Okvirji za fotografije

Fotografije predstavljajo posebno vejo umetnosti. Okvirji po meri so odlična izbira tudi zanje, ne glede na to, ali gre za umetniške fotografije ali pa za takšne, katerih vrednost se skriva predvsem v tem, da nas popeljejo v čudovit trenutek v preteklosti, ki ga želimo obesiti na steno. Izdelava okvirjev za slike in fotografije je naše veliko veselje, saj vedno znova odkrijemo, kako pomembno vlogo igra okvir in koliko veselja prinese dobro uokvirjena slika ali fotografija svojemu lastniku. Naš cilj je hitra, kakovostna in cenovno ugodna storitev, ki bo v zadovoljstvo nam in našim strankam. Veseli smo, da lahko tudi z našo pomočjo polepšate svoj dom s čudovito umetnino s pravim okvirjem.

Delovni čas

PON - PET
9:00 – 13:00

PON - ČET
15:00 – 18:00

SOB, NED in PRAZNIKI
zaprto

Kontaktirajte nas

OKVIRI V D.O.O.
Dolenjska cesta 164
1000 Ljubljana

Tel.: +386 01 427 14 20
GSM: 031 361 043

okviri@siol.net
natasa.tesar@siol.net