Barvni okvirji

BARVNI OKVIRJI POSKRBIJO ZA POPOLNO UMESTITEV V OKOLJE

Barvni okvirji za slike, vabila ali fotografije so v svoji raznolikosti nekaj posebnega. Ne samo, da barvni okvirji poživijo vašo sliko, ampak jo tudi izpostavijo in jo povežejo s prostorom, v katerem je slika obešena. Barvni okvirji v različnih barvah tako povzročijo, da je slika ali fotografija vpeta v okolje na povsem drugačen način. Nevtralni barvni okvirji, kot so srebrni, beli, črni in sivi okvirji ali okvirji v barvi lesa, so vedno dobra izbira. Beli foto okvirji lahko s svojo barvno enotnostjo fotografijo postavijo v povsem drugačno perspektivo. Vendar morate paziti. Če se odločite, na primer, za rdeč okvir in rdeč paspartu, se morata barvna odtenka natančno ujemati. Razlika v barvnem odtenku je takoj opazna in kvari končni videz.

Če boste sliki zamenjali barvni okvir z okvirjem druge barve, se lahko celo zgodi, da bo površni opazovalec mislil, da ste na steno obesili drugo sliko. Kar pa niti ni tako slabo, kajne?

OTROŠKI OKVIRJI ZA IZJEMNE SLIKE VAŠIH OTROK

Otroški okvirji za slike bodo uredili fotografije in jih naredili sijoče. Zato si ob okvirjanju slik vedno zamislite, kateri okvir bo najbolje predstavljal vstavljeno sliko. Napačno izbrani okvir bi namreč videz slike lahko popačil ali pa jo zaradi prevelikega izstopanja zasenčil.

V našem podjetju so vam na voljo kakovostni aluminijasti in leseni otroški okvirji za slike, kot tudi za vabila, ki bodo zadostili še tako izbranim željam in okusom. Navdušila vas bo tudi njihova ugodna cena. Otroški okvirji za slike, vabila in fotografije bodo izdelani v najkrajšem možnem času, po končanem delu vam jih bomo tudi dostavili.

Shranite najboljše trenutke življenja z našimi foto okvirji za otroke. Veselja pa ne zadržite le zase – otroški okvirji za slike so lahko tudi lepo darilo, zato jih lahko tudi podarite.

UNIKATNI BARVNI OKVIRJI ZA VABILA ​

Želite, da bi bila vaša vabila privlačna in unikatna? Pravo izbiro predstavljajo barvni okvirji za vabila, ki bodo vsakemu, ki bo dobil takšno vabilo, ostali v lepem spominu. Pri nas so vam na voljo tudi okvirji za vezenje in gobeline ter okvirji za plakate oz. klip okvirji.

Klip-klap okvirji so najbolj razširjena vrsta reklamnih okvirjev, ki jih odlikuje robustnost in enostavna menjava grafik.  Okvirimo lahko tudi požarne rede, razna navodila, opozorila, načrte evakuacije …

Obiščite nas.

Delovni čas

PON - PET
9:00 – 13:00

PON - ČET
15:00 – 18:00

SOB, NED in PRAZNIKI
zaprto

Kontaktirajte nas

OKVIRI V D.O.O.
Dolenjska cesta 164
1000 Ljubljana

Tel.: +386 01 427 14 20
GSM: 031 361 043

okviri@siol.net
natasa.tesar@siol.net