Baročni okvirji

BAROČNI OKVIRJI – RAZKOŠJE, KI JE DOSTOPNO VSAKOMUR

​Baročni okvirji so najbolj markantna in drzna različica okvirjev. Predstavljajo pravo izbiro za vse, ki želite pridih 17. stoletja, blišč, moč okrasje in sijaj, bogato ornamentacijo ter dramatične ali nežno poudarjene ornamente. Baročni okvir odlikuje velika razgibanost v les izrezbarjenih ornamentov, ki so prekriti z več različnimi barvnimi odtenki zlata.

Elegantni baročni okvirji bodo poskrbeli za malo razkošja in čarobnosti ter gotovo pritegnili občudujoče poglede vaših gostov. Baročni okvir lahko uporabite kot okvir za projekcijsko platno, vanj vstavite sliko oziroma večje fotografije, ali pa ga uporabite kot okvir za ogledalo. Baročni okvirji za slike lahko uokvirjajo tudi ogledala in v tem primeru ogledalo postane veličastno. Ogledalo ima namreč svojo moč in pri njem okvir običajno pride do izraza bistveno bolje, kot je to pri sliki.

KAKOVOSTNI BAROČNI OKVIRJI PO MERI VAŠIH ŽELJA

V podjetju Okviri V d.o.o. so vam na voljo kakovostni aluminijasti in leseni okvirji, ki bodo zadostili še tako izbranim željam in okusom. Navdušila vas bo tudi njihova ugodna cena. Če želite, da bi bila vaša slika markantna in v prostoru dominantna na pozitiven način, potem si prav zares morate omisliti baročni okvir. Baročni okvirji za slike ne bodo popestrili le slike same, ampak tudi bližnjo okolico slike in celotni prostor.

Baročni okvirji bodo izdelani v najkrajšem možnem času, po končanem delu vam jih bomo tudi dostavili. Hkrati pa vam nudimo razporejanje in obešanje slik pri vas doma.

BOŽIČNI IN NOVOLETNI OKVIRJI ZA FOTOGRAFIJE PREDSTAVLJAJO ODLIČNO DARILO

V času veselega decembra so še posebej zanimivi božični in novoletni okvirji za fotografije, ki so lepo usklajeni s prazničnim časom, ki prebuja radost in radosti dušo. Božični in novoletni okvirji za fotografije bodo okrasili in osvežili enostavne in običajne počitniške fotografije v svetle in odlične božične stvaritve. Praznični foto okvir bo vsako sliko, posneto v katerem koli letnem času, spremenil v edinstveno božično darilo.

Ne iščite več popolnega božičnega darila za vaše najdražje. Presenetite jih z božičnimi in novoletnimi okvirji za fotografije, ki pričarajo praznično vzdušje. Vse kar morate narediti je, da izberete ustrezen foto okvir, mu dodate izbrano sliko in vaše božično darilo je pripravljeno.

​Vas zanima, kateri božični in novoletni okvirji bodo za vaše fotografije najprimernejši? Obiščite nas.

Delovni čas

PON - PET
9:00 – 13:00

PON - ČET
15:00 – 18:00

SOB, NED in PRAZNIKI
zaprto

Kontaktirajte nas

OKVIRI V D.O.O.
Dolenjska cesta 164
1000 Ljubljana

Tel.: +386 01 427 14 20
GSM: 031 361 043

okviri@siol.net
natasa.tesar@siol.net